Spek nu de kas van de

Club

In deze bijzondere tijd moeten ook (sport-)clubs, verenigingen en stichtingen, door het mislopen van een groot deel van hun inkomsten, alle zeilen bijzetten. Hierbij kunnen ze elke vorm van financiële ondersteuning goed gebruiken.

Ga naar de acties
Sponsor jij?

Spek de kas van de

Club

In deze bijzondere tijd moeten ook (sport-)clubs, verenigingen, stichtingen, horecabedrijven, e.d. door het mislopen van een groot deel van hun inkomsten, alle zeilen bijzetten. Hierbij kunnen ze elke vorm van financiële ondersteuning goed gebruiken.

Ga naar de acties
Sponsor jij?

Kan jouw clubkas wel wat extra gespekt worden?

Spek de Club.nl biedt jouw (sport-)club, vereniging, stichting, (sport-)school, horecabedrijf, e.d. de mogelijkheid om op een ludieke manier de kas te spekken door middel van de verkoop van T-shirts. De “Spek de Club” actie is zo opgezet dat je met minimale inspanningen maximale opbrengsten kunt realiseren. Zodoende kan de opbrengst, afhankelijk van de grote van je club, school of bedrijf, al snel oplopen tot enkele duizenden euro’s. Hiermee kan de kas extra gespekt worden om gestelde doelen te kunnen realiseren, zoals bijvoorbeeld het aanschaffen van nieuwe trainingsmaterialen, de verbouwing van de kantine, dat gezellige uitje met z’n allen of gewoon om je kop boven water te kunnen houden.

Wil je meer hierover weten?

De Clubs

die je voor gingen

[fusion_products_slider picture_size=”auto” cat_slug=”clubshirt” number_posts=”5″ carousel_layout=”title_on_rollover” autoplay=”yes” columns=”3″ column_spacing=”5″ scroll_items=”1″ show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” show_cats=”no” show_price=”no” show_buttons=”yes” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /]

#SAMENSTERK

Wil je ook de Clubkas spekken?

Meld je dan nu aan..!