Veel gestelden vragen

Voor de Clubs

Om deze vraag te beantwoorden, kijk even naar de pagina “Hoe werkt het?

Nee, iedere club, vereniging, stichting (sport-)school, horecabedrijf, e.d. mag meedoen! Dus bijvoorbeeld een Scouting groep, de plaatselijke breiclub, een muziekband, de kinderopvang, de Rugby club, de plaatselijke kroeg of restaurant etc.

Voor al je vragen kun je het best e-mailen naar klantenservice@mvp-creations.nl of bellen naar 06-22932981 (Patrick).

Voor de Sponsors

Ja, de shirts zijn ook in kindermaten verkrijgbaar.

De acties duren van start tot eind 2 weken. Shirts kunnen gedurende die 2 weken besteld worden. Een timer op de pagina geeft aan hoeveel tijd er nog over is. Na het verstrijken van die tijd kan er niet meer besteld worden.

Na het voltooien van de bestelling ontvang je per e-mail een bevestiging en de factuur.

Het gekozen shirt is zonder verzendkosten. Bij het afreken van de shirt kan er een keuze gemaakt worden. Of verzenden of bij de club ophalen. Indien de keuze verzenden wordt gemaakt worden er verzendkosten in rekening gebracht. Bij 1 of 2 shirts zal dat een brievenbuspakketje (€4,50) zijn, bij meer shirts een pakket (€ 7,25).

Betalingen kunnen uitsluitend worden gedaan via iDeal.

Als je bij de afrekening van de bestelling aangegeven hebt dat je de shirt bij de club afhaalt, dan kan de shirt aan het einde van de actie en na bedrukking bij de club opgehaald worden. Je krijgt hierover via de e-mail bericht.

Gezien de vorm van de actie en we een maatwerk product leveren, een gecustomized shirt, kunnen wij helaas geen retouren aannemen.

De shirts kunnen op 40 graden worden gewassen.

Wij maken aan het einde van de actie een afrekening. Hierbij wordt gekeken naar het aantal verkochte shirts. Het totale sponsor bedrag wordt dan aangeboden aan de club.