Hoe werkt het?

Een (sport-)club, vereniging, stichting of school kan nu wat extra geld gaan genereren met de verkoop van t-shirts. Via deze website, kan een uniek clubshirt verkocht worden voor bijvoorbeeld € 15,00 (excl. verzendkosten), waarbij per shirt een gedeelte naar de club gaat.

De club begint samen met ons een actie die 2 weken duurt. Na eerst overlegd te hebben maken wij het ontwerp voor de T-shirt en regelen wij een productpagina hier op de website. Hierna gaat de actie van start. Gedurende die 2 weken probeert de club via de (sociale) netwerken en haar leden zoveel mogelijk mensen (familie, vrienden, kennissen, etc.) er toe aan te zetten een bestelling te plaatsen. En nu komt het mooiste, hoe meer shirts er verkocht gaan worden hoe meer geld er gaat naar de clubkas.

Hoe werkt het?

Elke (sport-)club, vereniging, stichting, (sport-)school of horecabedrijf kan nu wat extra geld gaan genereren met de verkoop van t-shirts. Via deze website, kan een uniek clubshirt verkocht worden voor bijvoorbeeld € 15,00 (excl. verzendkosten), waarbij per shirt een gedeelte naar de club gaat. (In overleg kunnen we ook andere verkoopprijzen hanteren).

De club begint samen met ons een actie die 2 weken duurt. Na eerst overlegd te hebben maken wij het ontwerp voor de T-shirt en regelen wij een productpagina hier op de website. Hierna gaat de actie van start. Gedurende die 2 weken probeert de club via de (sociale) netwerken en haar leden zoveel mogelijk mensen (familie, vrienden, kennissen, etc.) er toe aan te zetten een bestelling te plaatsen. En nu komt het mooiste, hoe meer shirts er verkocht gaan worden hoe meer geld er gaat naar de clubkas.

Hoe zit het met de T-Shirts?

Voor de start van de actie maak je een ontwerp voor op de T-shirt of ontwerpen wij je T-shirt volgens jouw wensen. We gaan uit van 1 kleur bedrukking om de kosten voor de T-shirts zo laag mogelijk te houden (Meerdere kleuren is een optie). Hierna zorgen wij ervoor dat een afbeelding van je T-shirt (zoals het voorbeeld hiernaast) op een gepersonaliseerde product pagina komt te staan. Hier zal ook een teller komen te staan die aangeeft hoe lang de actie nog duurt en hoeveel T-shirts tussentijds al zijn verkocht.

Aan het einde van de actie weten we precies hoeveel T-shirts er verkocht zijn en beginnen we met zeefdrukken. Om de kosten zo laag mogelijk te houden hebben we de verzendkosten niet meegenomen in de prijs. Bij het afreken proces kan er namelijk een keuze gemaakt worden of het T-shirt verzonden moet worden of dat het bij de club opgehaald wordt.

Gezien de vorm van de actie en we een maatwerk product leveren, een gecustomized shirt, kunnen wij helaas geen retouren aannemen.

Wat levert het op?

  • € 1,00 per shirt naar de club bij verkoop onder de 25 shirts

  • € 2,50 per shirt naar de club bij verkoop van 25 tot 50 shirts

  • € 5,00 per shirt naar de club bij verkoop van 50 tot 100 shirts

  • € 7,50 per shirt naar de club bij verkoop van meer dan 100 shirts

(Bovenstaande is op basis van een verkoop van € 15,00 per shirt) Aan het einde van de actie maken wij een afrekening en wordt het bedrag dat verzameld is voor jouw club overgemaakt op de bankrekening van jouw club. Belangrijk om te weten is dat er voor de club geen enkele kosten aan een t-shirt actie verbonden zijn. Alleen maar opbrengsten om de Clubkas te spekken.

Wat kan de Club in de tussentijd doen?

Bij het van start gaan van de actie is het handig als er vanuit de club een vaste aanspreekpunt of aansturingspunt is om alles goed te laten verlopen. Probeer zoveel mogelijk leden, liefst allemaal aan de actie mee te laten doen. Wanneer de actie te vrijblijvend is zal de opbrengst van de actie altijd lager uitvallen dan bij een georganiseerde actie.

Handig zijn natuurlijk berichtjes op Social Media met een link naar de productpagina, zodat die bij zoveel mogelijk mensen onder de ogen kunnen komen. Deze berichtjes kunnen natuurlijk ook door iedereen gedeeld worden, waardoor er een nog grotere spreiding ontstaat.

ENKELE TIPS

  • Communiceer het doel van de actie, vertel wat er met de opbrengst gebeurt.
  • Zorg ervoor dat iedereen de actie begrijpt en laat alle leden meedoen aan de actie.
  • Deel de productpagina zoveel mogelijk op Social Media.
  • Wees enthousiast, hoe meer t-shirts verkocht worden des te meer wordt de Clubkas gespekt.

Wil je ook de Clubkas spekken?

Meld je dan nu aan..!